Blog

«Πράσινα» βρόμικα παιχνίδια: Φταίει ο... Καραμανλής για το C4I, λέει το ΠΑΣΟΚ, και όχι ο Σημίτης (που το αγόρασε!)..αλλά ο Κυριάκος... δεν λέει λέξη

«Πράσινα» βρόμικα παιχνίδια: Φταίει ο... Καραμανλής για το C4I, λέει το ΠΑΣΟΚ, και όχι ο Σημίτης (που το αγόρασε!)

 

Η Φώφη στοχοποιεί τον Παυλόπουλο και πρώην υπουργούς της Ν.Δ., αλλά ο Κυριάκος... δεν λέει λέξη

 

Εως και βούλευμα... φάντασμα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ για να κάνουν αντιπερισπασμό για τον υπό διερεύνηση πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη που αφορά την υπόθεση του C4I. 

 

Ο πανικός τους είναι τέτοιος που δεν δίστασαν να επιτεθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και σε δύο πρώην υπουργούς της Ν.Δ. για εμπλοκή τους σε μια υπόθεση που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είχε καταλήξει και το 2011 και το 2014 ότι δεν έχουν καμία ευθύνη! Τον ρόλο να ρίξουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα ανέλαβαν οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ιλχάν Αχμέτ, Γιάννης Κουτσούκος, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών σύμφωνα με το οποίο οι κ. Παυλόπουλος, Πολύδωρας και Μαρκογιαννάκης ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο 147.000.000 ευρώ!Δηλαδή για τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής -λέγε με ΠΑΣΟΚ- ο Σημίτης που έκλεισε τη συμφωνία για το C4I είναι λευκή... περιστερά και φταίνε οι επόμενοι! Ο πασοκικός παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, προσαρμοσμένος στη λογική του Γκέμπελς «πες πες κάτι θα μείνει», στο πλαίσιο της επιχείρησης δημιουργίας εντυπώσεων περί «καραμανλικής συνιστώσας» στον ΣΥΡΙΖΑ!

 

Το υιοθετούν;Η Ν.Δ., από τη μεριά της, δεν ενοχλήθηκε από την αήθη επίθεση σε βάρος μιας κυβέρνησης του κόμματός της και δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση, προφανώς γιατί κάποιοι φωστήρες υιοθετούν το σενάριο που αναπαραγάγει το ΠΑΣΟΚ.Αντίθετα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επισήμανε: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι τέτοιο βούλευμα υπάρχει μόνο στη φαντασία του ΚΙΝ.ΑΛ., που το επικαλείται. Να σας θυμίσω και κάτι άλλα πράγματα, τα οποία έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., και αφορούν το συγκεκριμένο βούλευμα.

 

Στην Εξεταστική Επιτροπή που είχε γίνει το 2011, με διακομματική συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., είχε αποφασιστεί ότι στην περίπτωση των τριών αυτών πρώην υπουργών της Ν.Δ. -αυτό είναι με τη βούλα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ- δεν υφίσταται καμία ποινική ευθύνη. Επομένως, για ποιον λόγο έρχεται σήμερα το ΚΙΝ.ΑΛ. και κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση; Στη συνέχεια, επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., το 2014, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ξέρετε με ποιο σκεπτικό; Οτι η Εξεταστική Επιτροπή του 2011 έχει καταλήξει για το θέμα».

------------- ------------- ------------- -------------  

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Η αφωνία της Ν.Δ. και η ιστορική ευθύνη


Μάλλον κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν ξεχάσει σε ποια παράταξη ανήκουν. Διότι δεν μπορεί να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για να υπερασπιστούν τον κάθε πικραμένο που δεν ανήκει στην Κεντροδεξιά, και να παθαίνουν αφωνία όταν επιτίθενται σε ιστορικά στελέχη της. 
Φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να χαρίσουν ψηφοφόρους σε άλλα κόμματα μόνο και μόνο για να μη στενοχωρήσουν τον Σημίτη, τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Ή το κάνουν για να βρουν άλλοθι (η βλακώδης άποψη περί καραμανλικής συνιστώσας στον ΣΥΡΙΖΑ) σε περίπτωση ήττας τους ή είναι ανόητοι. Οποιο και από τα δύο και να ισχύει, αποδεικνύουν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και της ιστορικής ευθύνης που έχουν.Νίκος Ελευθερόγλου