Blog

Πλήρης εναρμόνιση των Μητσοτάκηδων με τη συμμορία των Μνημονίων

Είναι κάποιες φορές που δεν θες να πιστέψεις αυτό που συμβαίνει γύρω σου.
Και αναρωτιέσαι, πώς είναι δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη του Εθνάρχη, το κόμμα που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα και που αποτελούσε ανέκαθεν τον ισχυρό εγγυητή της προάσπισης των Εθνικών συμφερόντων, να έχει μεταλλαγεί σε όργανο ξένων συμφερόντων και πλυντήριο αμαρτιών όλων εκείνων που οδήγησαν ηθελημένα τη χώρα στον γκρεμό.
Ναι, το είδαμε κι αυτό επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν και βεβαίως δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη για μας.
Διότι, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, θα βλέπαμε πως αυτή η οικογένεια βρισκόταν πάντα πίσω από κάθε εθνική τραγωδία.
Όμως αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του 11ου Συνεδρίου του κόμματος, θεωρούμε πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο του παρελθόντος.
Γιατί πλέον η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πάψει να κρατά ακόμα και τα προσχήματα.
Μέχρι τώρα τουλάχιστον, μας είχε συνηθίσει να κινείται παρασκηνιακά.
Φαίνεται όμως πως οι νέοι γόνοι, πλην όλων των άλλων εθνοζημιογόνων στοιχείων που φέρουν στο DNA του (ξέρουμε πως είμαστε πολύ επιεικείς σ΄αυτό τον χαρακτηρισμό), προσέθεσαν κι ακόμα ένα.
Αυτό της παροιμιώδους αυθάδειας.
Και ας μή γελιέται κανείς.
Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια τους 11ου Συνεδρίου, ήταν ένα στημένο γεγονός.
Μία στημένη παράσταση.
Την ώρα που αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης, όσον αφορά το αν παραπεμφθεί ή όχι σε δίκη, ο χαλκευτής των οικονομικών στοιχείων του 2009, Ανδρέας Γεωργίου, την ώρα που τα παραρτήματα των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, απαιτούν να δοθεί δια Συνταγματικής εκτροπής ασυλία στον Ανδρέα Γεωργίου, θα έπρεπε και μέσα από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, να λεχθούν και να μείνουν αναπάντητα, αυτά που ειπώθηκαν από το παιδί της αμαρτίας, τη Φώφη Γεννηματά.
Και βεβαίως, αυτό θα το έπρατταν μόνο οι συνήθεις πρόθυμοι εθνοζημιογόνοι Μητσοτάκηδες.
Ο πάντα πρόθυμος προς τα κελεύσματα του ξένου παράγοντας Κυριάκος, αλλά και η Ντόρα.
Την οποία και βλέπετε στο video να συμφωνεί με τα λεγόμενα της Φώφης Γεννηματά, όπως συμφωνούσε και με τον Μπους και την Κοντολίζα Ράις στο Βουκουρέστι.
Επειδή όμως η κυρία Γεννηματά ζήτησε εκ του ασφαλούς εξεταστική, εμείς προκαλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδεχθεί την πρόταση της.
Άλλωστε, εμείς ήμασταν αυτοί που ζητήσαμε αυτή την εξεταστική, την οποία, αν και την είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς, προεκλογικά το 2012, εν τέλει δεν την έκανε ποτέ, επικαλούμενος το ενδεχόμενο της ρήξης με το ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια, το 2012, το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε αυτή την εξεταστική και τη ζητάει σήμερα;
Εμείς πάντως, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε την αντίδραση της Γεννηματά και του ΠΑΣΟΚ, όταν θα δει την πρόταση της να υλοποιείται.
Που είμαστε βέβαιοι πως αν στο τέλος γίνει, θα καταλήξει και αυτή στο ίδιο συρτάρι που κατέληξαν και οι άλλες δύο που διεξήχθησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Χωρίς φυσικά να μάθει κανείς τα αποτελέσματα τους.
Αποτελέσματα όμως που νομίζουν ότι τα κρατούν κρυφά.
Γιατί ο κόσμος πλέον ξέρει τα πάντα.
Και αυτό, σύντομα θα γίνει από όλους αντιληπτό.