Blog

Όλη η αλήθεια για την υποδούλωση της Πατρίδας 1

Το σύστημα το οποίο μας θέλει φιμωμένους, το σύστημα το οποίο δεν ήθελε να υπάρχουν τα διαδικτυακά μέσα Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, http://www.newdemocracy.gr/ και http://βραδυνη.gr/ και να αποκαλύπτουν τη μεγάλη αλήθεια στον Έλληνα πολίτη, είναι το σύστημα το οποίο σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο ''Ελλάδα στα μνημόνια''.
Είναι αυτοί που σχεδίασαν την υποδούλωση της χώρας, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας, την εξαθλίωση των πολιτών της και την αρπαγή της δημόσιας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας, με πρόσχημα το χρέος της. 
Βεβαίως επειδή διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, είμαστε σίγουροι πως θα εγερθούν οι πρώτες αντιδράσεις και θα σπεύσουν ορισμένοι να απαξιώσουν προκαταβολικά τις καταγγελίες μας, χαρακτηρίζοντας μας ως γραφικούς και συνωμοσιολόγους.
Του λόγου το αληθές όμως σ΄αυτό που καταγγέλουμε και η μεγάλη απόδειξη, είναι και μπορεί να πιστοποιηθεί απ΄όλους εκείνους οι οποίοι έτυχε να δώσουν το παρών στο Εφετείο, στις 29 Μαΐου 2017, αλλά και στις 18 Ιουλίου 2017, στη Δίκη του Ανδρέα Γεωργίου, όπου και άκουσαν τους ξένους δικηγόρους του Ανδρέα Γεωργίου να κάνουν συνεχείς αναφορές στο newdemocracy.gr και να προσπαθούν να συνδέσουν την υπόθεση με τον Κώστα Καραμανλή.
Οι δικηγόροι του Ανδρέα Γεωργίου οι οποίοι και ήταν μία ''ευγενική προσφορά'' των αρπακτικών προς το δικό τους άνθρωπο, ήταν πλήρως ενημερωμένοι από τους εν Ελλάδι συνεργάτες του συστήματος και γνώριζαν επακριβώς ποιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από το newdemocracy.gr.
Το διαδικτυακό επικοινωνιακό, ενημερωτικό μέσο το οποίο, παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, δεν κατέστη δυνατόν να περάσει υπό τον έλεγχο τους και έγινε ο πραγματικός εφιάλτης τους. Καθώς, τα στοιχεία τα οποία κατέθετε καθημερινά, ήταν ακατάρριπτα και αποδείκνυαν το μεγάλο έγκλημα το οποίο και συνετελέσθη.
Και επειδή γνώριζαν, αλλά βεβαίως δεν μπορούσαν να μας καταδείξουν, δεν είχαν τη δυνατότητα να μας καταδείξουν, διότι αυτόματα θα ετίθεντο το ερώτημα, από πού το γνωρίζουν αφού δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά και διότι μας είδαν στην αίθουσα του Εφετείου,οπότε ήξεραν πως αν έκαναν το λάθος, θα τους παίρναμε σβάρνα μέσα στο Δικαστήριο,γι΄αυτό και συνέδεαν την Δίκη με τον Κώστα Καραμανλή, επειδή πίστευαν πως πίσω απ΄τον Πυρήνα, άρα και πίσω από το newdemocracy.gr βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, γενικώς.
Φυσικά και όπως γνωρίζετε, μεταξύ εμάς και του Κώστα Καραμανλή,δεν υπάρχει καμία σχέση.
Ό,τι κάνουμε, γίνεται με δικές μας πρωτοβουλίες και οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο εμάς.
Όπως είπαμε λοιπόν, το σύστημα το οποίο και μας ήθελε φιμωμένου, ώστε να μην ενημερώνεται ο Έλληνας πολίτης και να μη γνωρίζει την αλήθεια, ήταν το σύστημα των μνημονίων.
Βεβαίως, κάτι τέτοιο, δεν ήταν στις άμεσες δυνατότητες του.
Έτσι επιστρατεύθηκαν γι΄αυτό τον σκοπό, οι συνεργαζόμενοι με αυτό ''παίκτες'' του.
Που ήταν πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι, οι οποίοι και τελούν υπό τις προσταγές του.

Η ομάδα Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή και το newdemocracy.gr δεν είναι δύο σελίδες που ξεκίνησαν να λειτουργούν ταυτόχρονα.
Αρχικά δημιουργήθηκε ο Πυρήνας, όπου μέσω αυτού, ξεκινήσαμε να δημοσιεύουμε και τα στοιχεία που αφορούσαν τα θέματα της ΕΛΣΤΑΤ και του Πυθία.
Όμως επειδή πολύ σύντομα διαγνώσαμε ότι εγκυμονούν άμεσοι κίνδυνοι πτώσης της σελίδας του Πυρήνα, επειδή επρόκειτο για σελίδα του Facebook και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και το newdemocracy.gr το οποίο είχε ηλεκτρονική διεύθυνση στο ευρύ διαδίκτυο, άρα θα βρισκόταν υπό τον έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Για μας, που ήμασταν αποφασισμένοι να βγούμε στον κόσμο και να πούμε αλήθειες, η Δ.Η.Ε θα ήταν η προστασία μας και όχι το φόβητρο.
Παράλληλα το newdemocracy.gr θα αποτελούσε και μία data όπου στην οποία θα είχε τη δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος να απευθυνθεί και να αναζητήσει στοιχεία, όσον αφορά τα δύο αυτά μεγάλα θέματα.
Μία αποθήκη δεδομένων, όπου τα στοιχεία δεν θα κατέβαιναν ΠΟΤΕ.

Η κίνηση μας αυτή, θορύβησε ιδιαίτερα πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους,οι οποίοι και είχαν αγαστή συνεργασία με το σύστημα.
Όπως μάλιστα μάθαμε στην πορεία, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφραζαν δημόσια τον φόβο τους, με χαρακτηριστικότερη, την ατάκα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος είπε, ''αυτούς θα πρέπει να τους προσέξουμε,διότι μεγαλώνουν επικίνδυνα''. 
Όπως τυχαίες δεν ήταν και οι δυσμενείς κριτικές που δεχόμασταν από συστημικά μέσα, τα οποία έκαναν λόγο για γραφικότητες που καπηλεύονται το όνομα του Κώστα Καραμανλή.
Βεβαίως, όταν και είδαν την άμεση ανταπόκριση του κόσμου και το γεγονός ότι καθημερινά τα μέλη της σελίδας μας αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς, άλλαξαν ρότα και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο προσέγγισης και ελέγχου μας.

Επειδή το σύστημα έχει πρόσβαση παντού, ήταν σε θέση να διαπιστώσουν πως είχαν να κάνουν με δύο απλούς ανθρώπους, βεβαίως μεν κομματικοποιημένους, οπότε η σφραγίδα του Νεοδημοκράτη θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο σημείο προσέγγισης, αλλά και βαμμένους Καραμανλικούς που όμως δεν είχαν επαφή με τον Κώστα Καραμανλή, οπότε και η άλλη τους η σφραγίδα, αυτή του Καραμανλικού, θα κέρδιζε την εμπιστοσύνης.
Αγνόησαν όμως μία σημαντική παράμετρο, την οποία και είχαμε παρατηρήσει εμείς από το 2009 και μας είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. 
Ο Κώστας Καραμανλής το 2009 σε όλες του τις προεκλογικές ομιλίες, δεν ανέβασε ποτέ και κανένα πολιτικό στην εξέδρα.
Πράγμα που μας είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, διότι έδειχνε την ''μοναξιά'' του στην κρισιμότερη και δυσκολότερη περίοδο.

(Όπως καταλαβαίνετε, εμείς πάντα φροντίζαμε να κρατάμε αποστάσεις.
Και πίσω από κάθε κομμάτι τυριού,να ψάχνουμε να δούμε μήπως κρύβεται καμιά φάκα.)

Έτσι από τους πρώτους που έκαναν την εμφάνιση τους για να μας προσεγγίσουν, ήταν ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ο οποίος μας προσέγγισε λέγοντας μας ότι λειτουργεί για λογαριασμό του Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Αν συγκρίναμε τις δύο προσεγγίσεις χρονολογικά, θα βλέπαμε ότι το μεταξύ τους διάστημα είναι πολύ μικρό.
Και επειδή και οι δύο δούλευαν για τον ίδιο άνθρωπο, άρα δεχθήκαμε δύο βέλη, ώστε αν δεν επιτύχει τον στόχο του το ένα,να τον επιτύχει το άλλο.
Παράλληλα,το ίδιο χρονικό διάστημα ξεκίνησαν να πέφτουν και οι πρώτες προτάσεις για συνεργασίες.
Συνεργασίες με μεγάλους δημοσιογράφους, με Μ.Μ.Ε, είτε γραπτού είτε ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και προτάσεις για συμμετοχή μας σε διάφορα πάνελ, τις οποίες και βεβαίως αρνηθήκαμε διότι, αφενός η κίνηση μας δεν προσέβλεπε σε ίδιον όφελος και αφετέρου, σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύαμε, ότι κάνουμε να το χρεωθεί αδίκως ο Καραμανλής.

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μας προσέγγισε τηλεφωνικά, λέγοντας ότι βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη δουλειά μας και επιβραβεύοντας μας για την ορθότητα των θέσεων μας.
Μας μίλησε από την πρώτη στιγμή για την άμεση σχέση που διατηρεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αυτοπροσδιορίστηκε ως ένας εκ των άμεσων συνεργατών του και ισχυρίστηκε ότι τα άρθρα του τα οποία και δημοσιεύονται σε πολλά διαδικτυακά μέσα αλλά και σε έντυπες εκδόσεις όπως η εφημερίδες ''Δημοκρατία'' και ''Το Παρόν'', χτενίζονται, όπως χαρακτηριστικά μας είπε από τον ίδιο τον Προκόπη τον Παυλόπουλο.
Παράλληλα, άφησε ισχνά υπονοούμενα ότι έχει τη δυνατότητα απευθείας συνομιλίας με τον Κώστα Καραμανλή, κάτι που όπως διαπιστώσαμε στην πορεία ήταν μία εκ των φαντασιώσεων του.
Αυτό που ζήτησε από εμάς, είναι, αν βρίσκουμε ενδιαφέροντα τα άρθρα του, να τα δημοσιεύουμε και στον Πυρήνα.
Η απάντηση που πήρε από εμάς, ήταν ότι στον Πυρήνα, εμείς και μόνο εμείς αποφασίζουμε τί θα δημοσιευθεί και πως εφόσον το άρθρο του συνάδει με το πατριωτικό συμφέρον, αλλά και έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή ή με θέματα όπως η ΕΛΣΤΑΤ και το σχέδιο Πυθία, θα δημοσιεύονται.
Χαρακτηριστικά του είπαμε πως όποιος μάχεται για την πατρίδα, για την αλήθεια και για τον Κώστα Καραμανλή, ανιδιοτελώς, είναι για μας ''αδερφός''.
Και αυτά τα λόγια δεν τα άκουσε από μας, μόνο ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, αλλά τα άκουσαν τόσο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αμέσως μετά, όσο και ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος, όταν και επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μας. 
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όσον αφορά τον Θύμιο Λυμπερόπουλο, ήμασταν εξ αρχής επιφυλακτικοί.
Και αυτό διότι, μπορεί να διαβάζαμε αυτά που έγραφε μέχρι τότε και σε πάρα-πολλά να συμφωνούσαμε μαζί του, μπορεί να βλέπαμε ότι ως συνδικαλιστής ήταν εξαιρετικά χρήσιμος για τον κλάδο του και παρήγαγε έργο, όμως πολιτικά τον θεωρούσαμε ανεμοδούρα.
Γιατί γνωρίζαμε το ιστορικό του, ξέραμε για τη στάση που κράτησε το 2009, αλλά και βλέπαμε ότι αρέσκετο να το παίζει ''κανάρα'' που πετάει από κλαδί σε κλαδί. Πότε του Καραμανλή, πότε της Ντόρας, πότε του Σαμαρά και πάει λέγοντας.
Παρ΄όλα αυτά και εφόσον η προσέγγιση Λυμπερόπουλου ήταν υπό τον έλεγχο μας, ξεκίνησε μία άτυπη συνεργασία.
Και ευτυχώς που ξεκινήσαμε εκείνη τη συνεργασία,η οποία και μας άνοιξε τα μάτια, όσον αφορά το τί παίζεται και το τί νταλγκά βαράει ο καθένας τους.
Από τον Λυμπερόπουλο, μάθαμε πολλά και είδαμε τα σημεία και τα τέρατα που υπάρχουν δίπλα μας και που επειδή κοιμόμασταν με τα τσαρούχια μέχρι και τότε, όλοι οι Καραμανλικοί δεν είχαμε πάρει χαμπάρι.
Από τον Θύμιο, μάθαμε για το σύστημα Παυλόπουλου.

Τον πρώτο τον καιρό ο Θύμιος ήταν πολύ προσεκτικός.
Ακόμα και τα άρθρα του εμπεριείχαν πολύ Καραμανλή, ΕΛΣΤΑΤ και Πυθία.
Επειδή έπρεπε να εδραιωθεί στο Καραμανλικό κοινό, φρόντισε να είναι σύμφωνος με τις ''απαιτήσεις'' μας και δια μέσω του Πυρήνα να αναχθεί σε ποιμένα των Καραμανλικών, που θα οδηγούσε το κοπάδι του όπου υπήρχαν συμφέροντα Παυλόπουλου.
Διότι κάπως έτσι έβλεπε το σύστημα Παυλόπουλου τους Καραμανλικούς.
Ως τα πρόβατα που δεν είχαν ποιμένα και που με ένα καλό σχέδιο θα γινόταν η ''εύκολη τροφή'' του λύκου.
Το δυστύχημα όμως γι΄αυτούς ήταν ότι νόμιζαν πως έπεσαν επάνω σε εύκολους παίκτες.
Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;
Το Παυλοπουλείο λοιπόν είχε την εντύπωση που τους μετέφερε για μας ο Θύμιος.
Πως είμαστε εύκολα παιδιά, δύσκολα είμαστε γι΄αυτούς που δεν ξέρουν να μας χειριστούν και πως είμαστε αρκετά ώριμα φρούτα που σχεδόν είμαστε έτοιμοι να πέσουμε.
Μάλιστα, όπως λέει και η παροιμία, ήθελε η κυρία ελευθέρων ηθών να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε, ο Θύμιος από τη πολλή χαρά του που νόμιζε ότι έχει στα χέρια του τον Πυρήνα, το διέδιδε και αριστεροδέξια το μεγάλο γεγονός.
Βεβαίως εμείς συνεχίζαμε κανονικά, παρ΄ότι οι πανηγυρισμοί Λυμπερόπουλου άρχισαν να έρχονται και στ΄αυτιά μας, θέλοντας να δούμε, πού το πάει ο άνθρωπος.
Με τον καιρό όμως έβλεπε πως το φρούτο αν και ώριμο, δεν πέφτει.
Αντελήφθη πως υπάρχουν αμφιβολίες, ως προς το ρόλο του, ένα παραπάνω από τη στιγμή που τα άρθρα του ξεκίνησαν να βάζουν μέσα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όπως ήταν φυσικό τα έκοβε η.....λογοκρισία.
Έτσι, το Παυλοπουλείο έθεσε σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο, πτώσης του Πυρήνα, βάζοντας στη ζωή μας τόσο τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, όσο και τον ίδιο τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ξαφνικά,χτυπάει το τηλέφωνο.Και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ένας πολύ καλός φίλος, ο οποίος και ζητάει την άδεια να δώσει το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των διαχειριστών στον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας.
Αυτό που πέρασε από το μυαλό μας ήταν ότι προφανώς θα ήθελε να διαμαρτυρηθεί, διότι προ ημερών τόλμησε ο Πυρήνας και τον ''χαστούκισε'' επειδή πουλούσε εκδούλευση στον Μαρινάκη και τα Παραπολιτικά, εμπλέκοντας το όνομα του Κώστα Καραμανλή.
Είπαμε, το παιδί αλλιώς ήταν μαθημένο μέχρι σήμερα, αφού όλοι τους έκαναν ανενόχλητοι παιχνίδια με το όνομα του προέδρου και ίσως να θέλει να του αποκαταστήσουμε και τη στραπατσαρισμένη φήμη του.
Φυσικά μείναμε στήλη άλατος, όταν την ώρα που έγινε αυτή η επικοινωνία, τον ακούσαμε να μας συγχαίρει για το έργο μας.
Τον ακούσαμε να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για μας.
Εμείς θεωρήσαμε αντρίκιο να αναφερθούμε στο ''χαστούκισμα'' εξηγώντας του το λάθος του και ξεκαθαρίζοντας του πως ακριβώς κινούμαστε.
Η απάντηση του ήταν πως το έχει καταλάβει και πως θέλει από δω και στο εξής να έχει επικοινωνία μαζί μας, δίνοντας μας υλικό από αυτά που θα εμπεριέχει το βιβλίο το οποίο και θα κυκλοφορούσε σε λίγο καιρό.
Ένα βιβλίο με πολύ Καραμανλή, όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς για μία ακόμη φορά εξηγηθήκαμε τί κάνουμε και πού στοχεύουμε και του ξεκαθαρίσαμε την ανιδιοτέλεια που έχουμε και που θέτουμε ως προαπαιτούμενο πάντα. 
Στο σημείο αυτό θα πούμε την αμαρτία μας, πως κλείνοντας το τηλέφωνο και ολοκληρώνοντας την εγκάρδια συνομιλία που είχαμε με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, αισθανθήκαμε και ενοχές.
Γιατί στις μεταξύ μας συζητήσεις, έπεσε η αμφιβολία, μήπως και ήμασταν υπέρμετρα σκληροί απέναντι του στο ''χαστούκισμα'' που του ρίξαμε. Μήπως ήμασταν τελικά άδικοι.
Η συνέχεια βεβαίως απέδειξε πως το ''χαστούκι'' ήταν τελικά, χάδι.
Παράλληλα η επικοινωνία μας με τον Θύμιο συνεχιζόταν.
Και όταν του αναφέραμε τη συζήτηση που είχαμε με τον Ευριπίδη, διαπιστώσαμε την ταραχή του.
Που κορυφώθηκε απαιτώντας να μαθαίνει αμέσως κάθε φορά που θα ερχόταν σε επαφή μαζί μας ο Ευριπίδης, αλλά και το τί συζητήσαμε.
Διότι ήταν ξεκάθαρο πως, μπορεί Θύμιος και Εύρι να είχαν το ίδιο αφεντικό, όμως υπήρχε και ο μεταξύ τους ανταγωνισμός,ως προς το ποιός θα πάρει τον τίτλο του ποιμένα.
Αφού ο Πυρήνας ήταν τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων και οι δυο τους ανταγωνιζόταν, ποιός θα τα πάρει στα χέρια του και θα τα παραδώσει στον Ευρυσθέα-Προκόπη, που θα του απονείμει τον τίτλο.

Όπως καταλαβαίνετε, από εκεί και έπειτα άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά μας το κουβάρι, διότι οι εκλογές ήδη είχανε γίνει, ο Προκόπης ήταν ήδη Π.τ.Δ και ο Θύμιος καθώς μαθαίναμε, άλλοτε από τον ίδιο, αφού καταφέραμε, αντί να μας ''εξομολογεί'' αυτός, να τον εξομολογούμε εμείς και άλλοτε από άλλες πηγές, είχε ξεκινήσει ήδη τα ταξιδάκια του στη Θεσσαλονίκη, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο Νο 3, που ήταν το κλείσιμο της συμφωνίας με πολιτικό πρόσωπο που θα ηγηθεί της κίνησης για την ανάληψη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, ενός προσώπου απόλυτα ελεγχόμενο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ξεκίνησαν δηλαδή τη διαδικασία αντικατάστασης του Σαμαρά, πολύ πριν ακόμη ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρηση του, θέλοντας να είναι έτοιμοι όταν γίνει αυτό.
Ως δεύτερη εναλλακτική, αν δηλαδή έκλειναν το πρόσωπο και δεν παραιτούνταν ο Σαμαράς, υπήρχε το σχέδιο της διάσπασης και της δημιουργίας της Λέγκας του Βορρά, για την οποία είχαν εξασφαλίσει μέχρι και τη χρηματοδότηση της από γνωστό διαπλεκόμενο.

Όπως καταλαβαίνετε, για να ΄χει επιτυχία το εγχείρημα τους, θα έπρεπε να φέρει την υπογραφή του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βεβαίως είχε πλήρη άγνοια για όσα διαδραματίζονταν τότε.
Την υπογραφή του, ήταν αδύνατον να την αποσπάσουν.
Για τον Καραμανλή το είχαν ως δεδομένο ότι ουδέποτε θα υπέγραφε ένα τέτοιο υπόγειο σχέδιο, που θα απέβαινε εις βάρος της πατρίδας και του κόμματος, οπότε και η υπογραφή του Πυρήνα, την οποία και θα φρόντισαν να την παρουσιάσουν ως αντ΄αυτού, τους ήταν απαραίτητη.

 

Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν και γίνονται ολοένα και περισσότερα μπροστά μας, με αποτέλεσμα αυτό ν΄αρχίζει και να γεμίζει.
Η εικόνα ξεκινά και διαφαίνεται και γεμίζει περισσότερο, όσο ο Θύμιος ξεκινάει τη σπέκουλα περί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Είναι η εποχή που τα άρθρα του ξεκινούν και πλέκουν το εγκώμιο της συγκυβέρνησης του αίσχους και που στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις μας κάνει λόγο για υπόγειες συνομιλίες του προέδρου με τους νέους εθνοπροδότες και πολύ Παυλόπουλο.
Όπως ήταν φυσικό, αυτό μας τρομοκράτησε.
Διότι μας ήταν αδιανόητο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, αφού είχαμε μία απολύτως ξεκάθαρη άποψη για το πώς λειτουργεί ο Κώστας Καραμανλής.
Και ήμασταν 100% σίγουροι ότι ο Θύμιος Λυμπερόπουλος παίζει κάποιο παιχνίδι, αφού πέραν της ξεκάθαρης άποψης που είχαμε για τον πρόεδρο, ο ίδιος έπεφτε και σε σωρεία αντιφάσεων,όσον αφορά τις υποτιθέμενες μυστικές επαφές.
Τρομοκρατηθήκαμε όμως διότι, αυτά τα ψεύδη, το Παυλοπουλείο, είχε ξεκινήσει να τα διαρρέει ήδη προς τα έξω.
Και όπως καταλαβαίνετε, βρισκόμασταν σε μία υπερένταση, αφού δεν ξέραμε αν αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επέμβουμε και να δώσουμε ένα τέλος σ΄αυτή την φαρσοκωμωδία.
Γιατί το πρόβλημα μας ήταν ότι δεν είχαμε συλλέξει όλα τα επαρκή στοιχεία τα οποία και θα πιστοποιούσαν όλα εκείνα που θα υποστηρίζαμε.
Επίσης, μεγάλο ερωτηματικό αποτελούσε για μας και ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Κι αυτό γιατί, ωραία, ο Θύμιος τον επικαλούνταν διαρκώς.
Αυτό όμως δεν σήμαινε τίποτα.
Υπήρχε και η περίπτωση η επίκληση του ονόματος του Προκόπη Παυλόπουλου να ήταν άλλο ένα από τα παραμύθια του Θύμιου.
Εμείς Προκόπη ακούγαμε και Προκόπη δεν βλέπαμε.
Ως εκ τούτου, οτιδήποτε και να λέγαμε τότε για τον Παυλόπουλο, θα ήταν αισχρό και άδικο. 

Το τρίμηνο Φεβρουάριος-Μάιος 2015, δεν σας κρύβουμε ότι για μας ήταν ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ.
Καθημερινά είχαμε και μία απόδειξη ότι ο Θύμιος παίζει παιχνίδι για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,εμπλέκοντας Καραμανλή και Παυλόπουλο και από την άλλη θα έπρεπε να το παίζουμε χαζοί, για να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία.
Βεβαίως, όσο θέατρο και αν παίζαμε, ο Θύμιος κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και πως έχουμε αμφιβολίες και ενστάσεις.
Ίσως να φταίξαμε και ΄μεις, καθώς υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης μεταξύ μας, αφού όσο θέατρο και αν παίζαμε,δεν ήταν δυνατό να τον ανεχθούμε να βρίζει τον Καραμανλή με ακατονόμαστες εκφράσεις.
Από την άλλη, θα έπρεπε να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να παίξουμε θέατρο.
Οι εντάσεις μας αυτές είχαν ως αποτέλεσμα έναν μεγάλο καυγά του Θύμιου με έναν εκ των διαχειριστών.
Και εκεί ο Θύμιος κατάλαβε ότι το παιχνίδι αρχίζει και το χάνει.
Γι΄αυτό και την κατάσταση την πήρε στα χέρια του ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Και ένα βράδυ του Μαΐου του 2015, γύρω στις 11, επικοινωνεί ο Θύμιος σε έναν εκ των διαχειριστών και του ανακοινώνει ότι σε λίγο θα τον καλέσει η γραμματέας του Π.τ.Δ κυρία Ελεονώρα Βλάικου για να συνομιλήσει με τον ίδιο τον Παυλόπουλο, για να μας αποδείξει ότι τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει.
Όπερ και εγένετο.
Πράγματι σε λίγα λεπτά έγινε η συνομιλία μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και αφού ξεπεράσαμε τις ευχαριστίες και τις φιλοφρονήσεις,μπήκαμε στο ψητό.
Μόνο που εκεί δεν αφήσαμε τον Π.τ.Δ να κάνει παιχνίδι.
Του ξεκαθαρίσαμε ευθέως πως ότι κάνουμε,το κάνουμε διότι το θεωρούμε Εθνικό καθήκον.
Και πως έχουμε ορκιστεί να βγάλουμε όλη την αλήθεια και να μάθει ο κόσμος τα πάντα για το μεγάλο έγκλημα.
Εκεί παρενέβη αυτός και μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για το καλό της χώρας.
Ξεκαθαρίζοντας μας ότι τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας την αποδέχθηκε διότι αισθάνεται την ανάγκη και μπορεί να προσφέρει.
Και πως όταν θα καταλάβει ότι δεν έχει τις δυνατότητες να υπερασπιστεί την πατρίδα, έχει το θάρρος να βγει και να παραιτηθεί.
Εμείς από την πλευρά μας τον ευχαριστήσαμε για την τιμή και του είπαμε ότι θα τον βοηθήσουμε απ΄το δικό μας μετερίζι με όλες μας τις δυνάμεις σ΄αυτό το δύσκολο έργο του.

Εδώ, επειδή πάντα θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς απέναντι σας, δεν σας κρύβουμε ότι τον πιστέψαμε.
Ναι, τον πιστέψαμε και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με μεγαλύτερη όρεξη, για την ανάδειξη της αλήθειας.
Κυρίως με μεγάλη χαρά, όχι επειδή μιλήσαμε με τον Π.τ.Δ και επειδή μας προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αυτό το συναίσθημα του μεγαλοπιασίματος το είχαμε αποβάλει από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε.
Αλλά γιατί επιτέλους βρήκαμε έναν άνθρωπο που θα μπορούσαμε να στηριχθούμε και που θα προάσπιζε με αυταπάρνηση το συμφέρον της πατρίδας.
Έτσι νομίζαμε.
Η χαρά μας όμως κράτησε για λίγες μέρες, διότι ήρθε και πάλι η πραγματικότητα να μας προσγειώσει.

Η χαρά μας όπως είπαμε κράτησε μόνο λίγες μέρες.
Και μιλάμε για μεγάλη χαρά διότι εκτός από αυτό που μας συνέβη, εκείνον τον καιρό ''έτρεχαν'' και οι δύο εξεταστικές της Βουλής,που όπως μαθαίναμε πηγαίναν πάρα-πολύ καλά
Η πραγματικότητα όμως σε προσγειώνει.
Και τις περισσότερες φορές, ανώμαλα.
Βεβαίως, ο Θύμιος από την επόμενη στιγμή μας έδωσε το στίγμα, αλλά επάνω στη χαρά μας εμείς, πού να το καταλάβουμε.
Βλέπετε, υπάρχει και ο παράγοντας άνθρωπος, που μέχρι εκείνη τη στιγμή τον αγνοούσαμε.
Αφού λοιπόν ο Θύμιος την επόμενη, όχι μέρα, αλλά στιγμή,επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να ποζάρει με τα επινίκια, σε λίγες μέρες μας έσκασε το μεγάλο μυστικό.
Σε αυτό το σημείο θα προσθέσουμε κάτι, το οποίο παραλείψαμε να το αναφέρουμε στην προηγούμενη ενότητα.
Κλείνοντας το τηλέφωνο,ο Προκόπης Παυλόπουλος μας έδωσε το ελεύθερο της επικοινωνίας, αλλά παράλληλα όρισε ως μεταξύ μας σύνδεσμο τον Θύμιο και ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο και δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή.
Και όπως καταλαβαίνετε, ο Θύμιος, ήταν που ήταν ''φουσκωμένος'' από τη φύση του, τώρα φούσκωσε ένα παραπάνω και ξεκίνησε να παριστάνει την γαλοπούλα.
Η γαλοπούλα όμως ως γνωστόν, ανήκει στα πτηνά.
Στα ορνιθοειδή.
Έτσι, ο κοκορόμυαλος την είδε αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας και πιστεύοντας ότι από δω και στο εξής θα δίνει εντολές, τις οποίες και θα εκτελούμε άνευ αντιλογίας.
Έτσι σε λίγες μέρες μας απαίτησε να δημοσιεύσουμε από τον Πυρήνα, ένα κάλεσμα-τελεσίγραφο προς τον Κώστα Καραμανλή, όπου στο οποίο τον καλούσε να ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να ξανασχοληθεί με την ενεργό πολιτική και αν ναι, να πάρει αμέσως θέση και να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη Νέα Δημοκρατία. 
Αν όχι, να μας το ξεκαθαρίσει, ώστε να αναζητήσουμε άλλο πολιτικό πρόσωπο το οποίο και θα ηγηθεί της προσπάθειας της μετάδοσης των ιδεών και αρχών, του Κοινωνικού Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού.
Μάλιστα, όπως μας είπε, το εν λόγω κείμενο το οποίο το είχε δώσει και στους περισσότερους Καραμανλικούς πολιτευτές να το υπογράψουν, φέρει τις ευλογίες του Προκόπη Παυλόπουλου και όπως ισχυρίστηκε, όλοι συμφώνησαν.
Εμείς αυτομάτως εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας και ζητήσαμε πίστωση χρόνου για να το εξετάσουμε.
Την πίστωση χρόνου, δεν τη ζητήσαμε φυσικά γι΄αυτόν τον λόγο διότι μεταξύ μας το απορρίψαμε,ευθύς-εξαρχής, αλίμονο αν ο Πυρήνας του Καραμανλή του έστελνε τελεσίγραφα, αλλά επειδή τα πράγματα πήραν πλέον πολύ επικίνδυνη τροπή, θελήσαμε με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουμε χρόνο ώστε να δούμε τί επιδιώκεται και ποιοί ήταν πίσω απ΄αυτή την κίνηση.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με πρόσωπα τα οποία και εμπιστευόμαστε και που όπως μάθαμε τους ζητήθηκε και από αυτούς να υπογράψουν και κάποιοι εξ αυτών το αρνήθηκαν.
Εκεί επάνω που για μία ακόμη φορά βρεθήκαμε σε αμηχανία και δεν ξέραμε αν θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία και να παραβούμε τους κανόνες που είχαμε θέσει μεταξύ μας ως διαχειριστές και να επικοινωνήσουμε με το γραφείο του Κώστα Καραμανλή,με σκοπό να τον ενημερώσουμε, ήρθε ως από μηχανής Θεός, το Δημοψήφισμα και μας έδωσε τη λύση.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει το Δημοψήφισμα και ξεκινάει μία πολιτική διαμάχη, όσον αφορά τη νομιμότητα του και το αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να το υπογράψει ή όχι.
Και στις 27-6-2015 περί τις 11 το βράδυ,δεχόμαστε ένα τηλεφώνημα από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο όπου μας ζητά να επικοινωνήσουμε εσπευσμένα με το Ιδιαίτερο Γραφείο της Προεδρίας, απ΄όπου και θα μας δοθεί απαντητικό κείμενο προς άμεση δημοσίευση από τον Πυρήνα, μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ορθώς θα πράξει και θα υπογράψει το προαναγγελθέν από τον πρωθυπουργό Δημοψήφισμα.
Συγκεκριμένα, τα λόγια του Λυμπερόπουλου ήταν, ''ο Προκόπης είπε να το δημοσιεύσετε αμέσως.''.

Θα μπορούσαμε να κρυφτούμε πίσω από μία καλή δικαιολογία, ότι τα περιθώρια χρόνου ήτανε πολύ στενά και ότι δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου για να σκεφτούμε, οπότε αναγκαστήκαμε και το δημοσιεύσαμε.
Όμως όχι, δεν έχουν έτσι τα πράγματα.
Είμαστε ειλικρινείς και σας λέμε την αλήθεια ότι η δημοσίευση του ήταν μία συνειδητή πράξη, διότι πιστεύαμε ότι κάναμε το σωστό.
Άλλωστε, η εμπιστοσύνη στον Παυλόπουλο υπήρχε.
Τον Λυμπερόπουλο δεν εμπιστευόμασταν.
Και από τη στιγμή που είχαμε το δεδομένο της συγκάλυψης του εγκλήματος από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σε συνεργασία με όλο το σύστημα της διαπλοκής που έφερε τον ΓΑΠ στην εξουσία, όταν βλέπαμε πως στην ορθότητα ή όχι του Δημοψηφίσματος, αντιδρούν και πάλι οι Σαμαράς-Βενιζέλος σε συνεργασία και πάλι με το σύστημα της διαπλοκής, η αλήθεια είναι πως δεν μπήκαμε σε δευτερότριτες σκέψεις και το δημοσίευσε αμέσως ο Πυρήνας.

Ήρθε όμως το διάγγελμα Καραμανλή, για να μας προσγειώσει ανώμαλα.
Και να μπουν όμως τα πράγματα στη θέση του.
Διότι από την ώρα που ο Καραμανλής έκανε το διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, εκεί πια γέμισε το παζλ για μας.
Ο Καραμανλής εκείνη τη μέρα είπε ότι άφρονες επιλογές εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες.
Και τότε καταλάβαμε πως οι άφρονες πολιτικές, δεν ήταν μόνο η διενέργεια του Δημοψηφίσματος, αλλά μία σειρά βρόμικων πολιτικών πράξεων.
Που δυστυχώς, σ΄αυτές τις βρόμικες πολιτικές πράξεις, είχε συμμετοχή και ο άνθρωπος που εμπιστευθήκαμε.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Προκόπης μας.

Βεβαίως από ΄κει και έπειτα, δεν χρειαζόταν να δούμε κάτι άλλο.
Από εκεί και μετά και οι τυφλοί έβλεπαν.
Και η απόφαση μας, δεν χωρούσε συμβιβασμούς.
Υπομονή και μαζεύουμε στοιχεία για να τους ξετινάξουμε.

Μετά το διάγγελμα Καραμανλή όμως, άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες.
Και όταν έπεσαν οι μάσκες, τα πάντα ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού.
Ο Λυμπερόπουλος, το δεξί χέρι του Προκόπη, όταν μιλούσε για Καραμανλή, χρησιμοποιούσε γλώσσα που ακόμα και σε χαμαιτυπείο να τη χρησιμοποιούσες,θα κοκκίνιζαν οι κολόνες.
Όμως εμείς πλέον είχαμε ατσαλώσει και ήμασταν αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε την απαιτούμενη τακτική ώστε όταν θα έρθει η ώρα να τους δώσουμε στον κόσμο.
Αυτό κάναμε και η αλήθεια είναι πως η τακτική μας έπιασε πολλά λαβράκια.
Γιατί όταν ξεκινήσαμε να την εφαρμόζουμε, μήτε που περνούσε από το μυαλό μας, πως ένα από τα ψάρια που θα πιάναμε θα ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.