Blog

Η οικογένεια των μεγαλύτερων εθνοπροδοτών, που πέρασε ποτέ από καταβολής του ελληνικού κράτους

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και ενώ στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας είθισται να ψάλουν σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό τα κάλαντα, όπου προαναγγέλλεται το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Θείου Βρέφους, εμείς δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε για μία ακόμη φορά με τους προδότες.
Τις τελευταίες μέρες όπως θα έχετε διαπιστώσει, άνοιξε, χωρίς να υπάρχει μάλιστα κανένας ουσιαστικός λόγος, το μείζον Εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Και λέμε, χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος διότι από την ημέρα όπου ο πατριώτης Κώστας Καραμανλής έθεσε το Βέτο στο Βουκουρέστι, στοιχειοθετώντας επακριβώς τους λόγους για τους οποίος η Ελλάδα προέβη σ΄αυτή την κίνηση, τίποτε δεν έχει αλλάξει ώστε να πρέπει ν΄ανοίξει και πάλι το θέμα.
Παρόλα αυτά, στην Ελλάδα των μνημονίων και των εκατομμυρίων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από αυτά, βλέπουμε πως ξεκίνησε και πάλι να ανακινείται το ζήτημα.
Διότι προφανώς και εκτιμάται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοθεί η λύση που θα εξυπηρετεί τον ξένο παράγοντα, τώρα που ο Έλληνας είναι απορροφημένος και απασχολημένος στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.
Άλλωστε, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάκτυλο μας.
Ένας από τους βασικούς λόγους που η χώρα μας οδηγήθηκε στην ομηρεία των μνημονίων, ήταν και η επίλυση των Εθνικών θεμάτων της ονομασίας των Σκοπίων και του διαμελισμού της Κύπρου.
Και για μία ακόμη φορά, αυτοί που αναλαμβάνουν δράση και εγείρουν τα θέματα, είναι η οικογένεια Μητσοτάκη και οι αυλικοί της.
Τις τελευταίες μέρες είδαμε να εξελίσσεται μία θεατρινίστικη κόντρα, μεταξύ της οικογένειας Μητσοτάκη και του Πάνου Καμμένου, όσον αφορά την ονομασία των Σκοπίων.
Και μή ξεγελιέται κανείς όμως ότι πρόκειται για μία πραγματική κόντρα.
Διότι όταν μιλάμε για τον Πάνο Καμμένο, μιλάμε για έναν από τους αυλικούς της οικογένειας, που του έχει ανατεθεί ο άχαρος ρόλος να δημιουργεί κατά καιρούς τεχνητές εντάσεις, ώστε να αναδεικνύονται θέματα που ενδιαφέρουν την οικογένεια Μητσοτάκη.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η αποστασία του Πάνου Καμμένου το 2011, έγινε κατόπιν εντολής του ίδιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Και στόχος τους αυτή τη φορά είναι να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Ότι δηλαδή δεν κατάφερε να κάνει το 1993 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όταν πούλησε το όνομα ''Μακεδονία'' στους Κλίντον και τον Σόρος, έρχονται να το κάνουν σήμερα τα τέκνα του.
Βεβαίως, κανείς δεν εκπλήσσεται.
Και όλοι όσοι γνωρίζουν την πραγματική ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη, λίγο-πολύ ανέμεναν, πως η οικογένεια που είναι υπαίτια των περισσοτέρων Εθνικών καταστροφών που έζησε η χώρα μας τη μεταπολεμική περίοδο (πιθανόν και κατά τη διάρκεια της περιόδου του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου όπως μαρτυρά η φωτογραφία με το στεφάνι στην κηδεία του ''επίτιμου''), δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία αυτής της χρονικής στιγμής.

Άλλωστε ο λύκος στην αντάρα χαίρεται.
Και ο ίδιος ο λύκος χαιρόταν στην πολιτική αστάθεια που δημιούργησε ο ίδιος πριν τη Δικτατορία, μία Δικτατορία που πέραν όλων των άλλων δεινών, έφερε και την Εθνική καταστροφή με το διαμελισμό της Κύπρου.
Ο ίδιος λύκος χαιρόταν όταν πούλησε το όνομα ''Μακεδονία'' το 1993, λέγοντας μας ότι σε δέκα χρόνια δεν θα θυμόμαστε τίποτα.
Αυτός ήταν ο λύκος που κρατούσε τον αρχιερέα της διαπλοκής στον πρωθυπουργικό θώκο.
Και φυσικά, ο ίδιος λύκος έσκαπτε εμπόδια στον Κώστα Καραμανλή όταν ήταν πρωθυπουργός και υποδαύλιζε την κάθε προσπάθεια του για το Εθνικό συμφέρον.
Και τέλος, αυτός ο λύκος το 2009 φρόντισε να πέσει ο Καραμανλής και να γίνει πρωθυπουργός ο ολετήρας Παπανδρέου, ο πρόθυμος προδότης που θα οδηγούσε τη χώρα στον Καιάδα των μνημονίων.
Ψηφίζοντας μάλιστα το πρώτο και καθοριστικό μνημόνιο.
Τα πάντα πλέον είναι ξεκάθαρα.
Η οικογένεια Μητσοτάκη, η οικογένεια των μεγαλύτερων Εθνοπροδοτών που πέρασε ποτέ από καταβολής του ελληνικού κράτους, ξεκίνησε να δημιουργεί άλλη μία Εθνική τραγωδία.
Την οποία, αν δεν δράσουμε άμεσα, να είστε σίγουροι ότι θα τη βιώσουμε.
Γι΄αυτό και καλούμε τους φύλακες, να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.