Blog

Η Δίκη της 29 Μαΐου 2017 κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση Μέρος 1

Ζωή Γεωργαντά και Νικόλαος Λογοθέτης

Σήμερα βιώνουμε την μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδας μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Καταστροφή οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική και πολιτιστική ενώ προωθείται ο αφελληνισμός από τις ψυχές των νέων μας, η λήθη της ένδοξης ιστορίας μας και των ιερών παραδόσεων των πατέρων μας, που διατηρήθηκαν ακόμα και κάτω από τον βάρβαρο ζυγό της τουρκοκρατίας και άντεξαν τους διωγμούς και την αιματοχυσία, τα βασανιστήρια και τις καταστροφές που μας επέφερε ο Γερμανός κατακτητής το 40-45 και άντεξαν ακόμα την διχόνοια που μας επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις το 45-47.

ΟΜΩΣ, όσα δεν μπόρεσαν οι μύριοι επιδρομείς να καταφέρουν για να μας εξαφανίσουν, ανέλαβαν να τα διεκπεραιώσουν οι δουλοπρεπείς πολιτικοί απατεώνες της χώρας μας.

Έχει ειπωθεί από ξένους φιλέλληνες ότι το πρόβλημα των δανειστών και των δουλοπρεπών πολιτικών απατεώνων της Ελλάδας είναι ότι

Οι Έλληνες αρνούνται να πεθάνουν

Και αυτό είναι τόσο αληθινό, τόσο αισιόδοξο και τόσο ωραίο να λέγεται για μας

Διερωτώμεθα γιατί άραγε ταλαιπωρούμαστε επί 7 ολόκληρα χρόνια για ένα πεντακάθαρο κατηγορητήριο σε μια δίκη που έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια με την καταδίκη των κατηγορούμενωνγια την δόλια και άδικη καταστροφή μας και επίσης με την καταδίκη των ηθικών αυτουργών της ψυχρής δολοφονίας της οικονομίας μας.

Η σχετική δήθεν ογκώδης δικογραφία άλλοτε χωρίζεται σε δύο και άλλοτε ενώνεται, ουσιώδεις καταθέσεις και παράβολα «χάνονται», ίντριγκες, νομοτεχνάσματα και πονηρά κόλπα, παρεμβάσεις από τους ηθικούς αυτουργούς και του κόσμου η μαφία βρίσκεται συντεταγμένη εις ημερήσια διάταξη για να καθυστερεί και να παρατείνει το μαρτύριο. Προς τί όλα τούτα; Έχουμε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη ή έχουμε κλόουνς με γραβάτες ή χωρίς γραβάτες που παριστάνουν τους σοβαρούς ηγήτορες της χώρας μας;

Όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια που ξεσκέπασαν λίγοι έντιμοι πολιτικοί και λίγοι αδέκαστοι Δικαστές, γνωρίζουν πολύ καλά τις χιλιάδες άσχετες φωτοτυπίες που έχει «χώσει» στην δικογραφία ο κατηγορούμενος ισχυριζόμενος ότι είναι μελέτες. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί και οι νόμοι της χώρας μας έχουν παραβιαστεί πολλάκις από τον κατηγορούμενο, σε αγαστή συνεργασία με τους ηθικούς αυτουργούς εντολείς του, προκειμένου οι πολίτες της χώρας μας να πληρώνουν τα χρέη των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που οι πολιτικοί τους είναι αρκετά πονηροί για να ακολουθούν την αρχή: η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση, ενώ οι δικοί μας πολιτικοί είναι πονηροί στο να εξοντώνουν τους Έλληνες και να στέκονται στα πέντε μπροστά στους εκμεταλλευτές μας.

Η δίωξη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και των συγκατηγορουμένων του που ξεκίνησε αυτεπάγγελτα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και κατέληξε στο Πόρισμα Πεπόνη που έλεγε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την ψευδή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 κατά συναυτουργία και για την παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση κάθε άλλο παρά έχει κλείσει με το πρόσφατο αθωωτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Ταυτόχρονα πολλά δουλοπρεπή και κρατικοδίαιτα ΜΜΕ διαδίδουν ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο με προφανή αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν απελπισία και ηττοπάθεια στον αναξιοπαθούντα Έλληνα.

Προβαίνουμε πάλι στο ένδικο μέσο της αναίρεσης υπέρ του νόμου από τον Άρειο Πάγο κατά του αθωωτικού βουλεύματος. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον άνισο αυτό αγώνα, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι δικαίωμα μας έχει ακόμα απομείνει στο συνεχώς τροποποιούμενο δίκαιο της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε παρά το τεράστιο προσωπικό και οικογενειακό μας κόστος μέχρι να βγεί η αλήθεια στον κόσμο για την δύστυχη αλλά γενναία πατρίδα μας ή οποία έχει πάντα βροντοφωνάξει

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ή με την ασπίδα νικητές, ή επί της ασπίδας νεκροί

Και θα πετύχουμε την αναίρεση γιατί, όπως φαίνεται, το Συμβούλιο Εφετών υιοθέτησε την πρόταση του Αντεισαγγελέα Κούτρα η οποία δεν περιέχει ούτε ίχνος νομικής σκέψης, αλλά αποτελεί μια εξύμνηση των δανειστών, των Μνημονίων και της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Προχθές, στις 29 Μαΐου είχαμε την δίκη του Γεωργίου για την παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή μετά από έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά της αθωωτικής απόφασης του Δ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στις 6/12/2016. Η παρουσία των Ελλήνων στην δίκη της 29 Μαΐου ήταν καταλυτική. Ήρθε κόσμος ακόμα και από την Βόρεια Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά και επέστρεψαν την ίδια μέρα το βράδυ στο σπίτι τους, άλλος με αεροπλάνο και άλλος με πλοίο ή αυτοκίνητο. Ευχαριστούμε όλον αυτόν τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και ήλθε να στηρίξει την έφεση-καταπέλτη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, κ. Πίσχοινα, η οποία έφεση χαρακτηρίστηκε από το Δικαστήριο ως Διατριβή, τόσο εμπεριστατωμένη ήταν για την ενοχή του Γεωργίου.

Η υπεράσπιση του Γεωργίου, κυρίως οι δικηγόροι κ. Νικόλαος Γ. Ντέσκας από το Δικηγορικό Γραφείο Στεφανάκη και ο κ. Ιωάννης Λάγγας, προσπάθησαν να βγάλουν την έφεση απαράδεκτη, δηλαδή άκυρη, αλλά δεν το πέτυχαν.

Η δίκη διεκόπη λόγω ασθενείας της προέδρου και συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου 2017.

ΖΓ και ΝΛ/1-6-2017