Blog

Εκτελεστές συμβολαίου θανάτου

Εκτελεστές συμβολαίου θανάτου

 

Φαίνεται πως για κάποιους η τεχνική του ''ξεφορτωνόμαστε'' οριστικά τους ενοχλητικούς, που δημιουργούν προβλήματα, προκαλώντας τους τη φυσική εξόντωσή τους, αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το βρώμικο έργο τους.

 

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει αποφασιστεί και για μας.
Όλους όσους βρίσκονται πίσω από τις διαδικτυακές σελίδες του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, NewDemocracy.gr και Βραδυνή.gr.
Ο λόγος;
Η ανάδειξη του μεγάλου εγκλήματος, της εσχάτης προδοσίας της χώρας από τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και η αποκάλυψη υψηλόβαθμων προσώπων που βρίσκονται κρυμμένοι πίσω από το έγκλημα.

 

Χθες, με δημοσίευμα του ο Σύνδεσμος ΦΙΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, που όπως έχουμε αποκαλύψει δημιουργήθηκε κατ΄εντολή του Προκόπη Παυλόπουλου και κατόπιν προσωπικών ενεργειών του Θύμιου Λυμπερόπουλου, προέβη άθελα του σε μία σημαντικότατη αποκάλυψη, που κατά τη γνώμη μας, αν η ελληνική Δικαιοσύνη δεν λειτουργήσει τάχιστα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν θύματα.

 

Πρόκειται για το δημοσίευμα-απάντηση σε άρθρο της Βραδυνής.gr το οποίο και ξεσκεπάζει το κύκλωμα που έχει στήσει το παιχνίδι του Συνδέσμου, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα το όνομα του Κώστα Καραμανλή.

 

Σας παραθέτουμε ακριβώς το σημείο που άθελα τους αποκαλύπτουν το συμβόλαιο θανάτου που έχει στηθεί για να μας εκτελέσουν.

 

''Υ.Γ: Δημοσιεύουμε άλλη μια φωτογραφία από την τότε επίσκεψη του Κου Κώστα Καραμανλή από το ιστολόγιο m.huff.post.com αφιερωμένη στους βραδυνούς τύπους του υποκόσμου τονίζοντας τους για μια ακόμη φορά ότι τον πικρό καφέ που θα πιείτε και στα σαράντα , σας το κερνάμε στα γραφεία του Συνδέσμου μαζί με τις 360000 χιλιάδες των πολιτών που υποστηρίζουν το εγχείρημα μας.
Καλή σας Χρονιά!''

 

"Τον πικρό καφέ που θα πιείτε στα σαράντα."
Μα ο καφές στα σαράντα, προϋποθέτει ΚΗΔΕΙΑ.
Αλήθεια, σε ποιά κηδεία αναφέρεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος;
Και από πού γνωρίζουν εκεί στον Σύνδεσμο ΦΙΛΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ότι θα γίνει κάποια κηδεία;
Τους έχει ενημερώσει κάποιος, ή το δημοσίευμα τους εδόθη προς δημοσίευση, κατά την προσφιλή τακτική του εξωθεσμικού Π.τ.Δ, Προκόπη Παυλόπουλου;

 

Μήπως θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα κάποιος Εισαγγελέας και να είχε ζητήσει διευκρινήσεις από τον κύριο Μητσοκάλη και την παρέα του;
Μήπως θα έπρεπε από αύριο να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τους;
Μήπως θα έπρεπε ν΄ανοίξουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές;
Μήπως θα έπρεπε ν΄ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί;
Ειδικότερα αυτό το τελευταίο, κρατήστε το, γιατί αύριο θα σκάσει και άλλη βόμβα γι΄αυτούς.

 

Όσοι διάβασαν τα δύο δημοσιεύματα, είδαν ότι από πλευράς της Βραδυνής.gr, υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες, με στοιχεία, όπως επίσης μάλιστα αναφέρονται και ονόματα.
Στη δήθεν απάντηση όμως από την πλευρά τους, αφενός δεν γίνεται η παραμικρή κουβέντα για την ''ταμπακέρα''΄, αφετέρου έχουμε την προαναγγελία της εκτέλεσης ενός ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 

Εμείς, όπως έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη, εμπιστευόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Και πιστεύουμε ότι από αύριο κιόλας, θα πράξει τα δέοντα.